DöNER PLAZA MERCATOR

Recentebeoordeling


4 sterren uit 1867 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Döner Plaza Mercator. Meer weten? Ontdek meer

20 feb 2024 om 23:01 Kapsalon bestelde patat was heel hard het was niet lekker jammer
18 feb 2024 om 3:27 Snelle bezorging, heerlijke kapsalon en wings Voor herhaling vatbaar
15 feb 2024 om 23:51 Vaker hier bestelt, alleen jammer genoeg was het vandaag niet lekker, de shoarma die wij hebben bestelt was niet van vandaag en proefde oud, terwijl de vorige keren dat wij het bestelt hadden was het echt super lekker.
13 feb 2024 om 19:00 De eten zit totaal geen smaak in zit ook geen saus bij zit inmiddels aan de godver schijt
11 feb 2024 om 3:44 Kip doner was half rauw en half verbrand
10 feb 2024 om 22:37 Size of the box is unbelievably small. I’m ordering medium size of the food always and was expecting medium, it was extra small kapsalon. Make prices higher better then to serve this size of food.
10 feb 2024 om 19:14 Altijd lekker!! Was hier in minder dan 20 minuten!
7 feb 2024 om 0:35 I ordered 2 large doner, this was not large at all...
7 feb 2024 om 0:13 Ik had een drinkje kreeg die niet bezorger had geen wisselgeld bij zich geen kaas op me turkse pizza terwijl ik extra voor heb betaald eerste en laatste keer nooit meer
5 feb 2024 om 18:23 Altijd snel bezorgd en goede kwaliteit voedsel!
4 feb 2024 om 17:33 very tasty doner i love it
1 feb 2024 om 21:56 Good Food, bad delivery